Pantofii Saptamanii

Brian Atwood Gaga

Nu cred ca mai este nevoie de explicatii. Se intelege din start de unde vine denumirea acestor pantofi. Si pentru ca inca e vara si vrem sa prelungim cat mai mult acest moment merita sa le acordam atentie botinelor-sandale, cu panza presarata cu aplicatiile aurii, care-i dau tenta glamourous de care avem nevoie pentru acest week-end. Iti multumim Lady Gaga pentru ca esti o inspiratie!

Crem de la Crem






Inca de la inceputul anului designerii au facut o pasiune pentru tot ce inseamna “nude”. In toamna isi continua placerea cu tonuri putin mai inchise. Bejul, nisipiul, maroul deschis si orice te duce cu gandul la o a doua piele, la natura, pamant, sunt alegerea potrivita. Aceste nuante au o simplitate si o eleganta pe care numai negrul o mai poate avea.





De la tocul de 12cm de la Christian Louboutin pana la comodele si simpaticele UGG-uri, totul se invarte in jurul acestei culori, redescoperita in toate tonurile ei.







Si preferatele mele pentru toamna asta: botinele stilate Alexander McQueen, calduroasele Jimmy Choo si cele mai delicate cizme peste genunchi (da, exista si asa ceva!) de la Chloe.



Leoaicele si LUXUL

In doar cateva zile se incheie zodia Leului. Eleganta si increderea fac parte din natura femeilor in aceasta zodie, iar luxul, cireasa de pe tort, este un must in viata lor. Pentru ca leoaicele sunt puternice si sofisticate si se simt perfect in lumina reflectoarelor m-am gandit sa tragem putin cu ochiul la pantofii lor.

JENNIFER LOPEZ, 24 iulie

JACKIE KENNEDY, 28 iulie

CHARLIZE THERON, 7 august

COCO CHANEL, 19 august

“I love luxury. And luxury lies not in richness and ornateness but in the absence of vulgarity.”

Walk in at Fratelli

Vinerea trecuta am petrecut cu cateva prietene in Fratelli Social Club. Aici, tinutele sunt mereu in echilibru intre casual si elegant.
Eu una m-am bucurat de o seara foarte aerisita, multumita sistemului foarte bun de ventilatie, dar si faptului ca majoritatea petrecaretilor plecasera deja la mare.
Dupa o prima privire, am observat ca majoritatea meselor erau luate de grupuri formate doar din femei. Se pare ca seara fetelor a devenit o traditie, sau poate sunt din ce in ce mai multe femei singure care stiu sa se bucure de asta si ies afara sa danseze si sa se simta bine.
Dintre pantofiorii pozati, trebuie sa marturisesc ca preferate sunt sandalele verde pal cu fundita, care mi se par perfecte pentru o seara de vara. Mai greu as alege sandale negre pline de barete care ingroasa piciorul, sau cizmulitele, care, desi se potriveau perfect cu tinuta, coc picioarele pe caldurile astea.
In orice caz, apreciez alegerile originale si culorile puternice. Pantofii galbeni cu sosete se vedeau super si pot scoate din anonimat orice tinuta, iar sandalele aurii m-au dus cu gandul la o Cleopatra moderna. Last but not least, sandalele inflorate, mi-au placut foarte mult si le consider perfecte pentru o zi de vara, pentru ca sunt comode si vesele.



















THE Material Girl




In urma cu doua zile, pe 16 august, Madonna a implinit 52 de ani. Nu putem decat sa-I uram “La multi ani!” si sa ne bucuram pentru ca exista de aproape 30 de ani in lumea muzicii, pe care a imbogatit-o semnificativ cu senzualitatea, sinceritatea si umorul ei.

De-a lungul anilor, Madonna ne-a socat prin cele mai ciudate combinatii de haine, culori si accesorii, si-a definit un stil propriu, dar cel mai important, a reusit sa ramana mereu fresh si in tendinta cu moda.







Nu stiu exact daca melodia “Revolver” a fost inspirata dupa “gun shoes” Chanel din colectia Cruise 2009, dar stiu ca Madonnei i-au placut foarte mult si i-a purtat cu eleganta la premiera filmului “Filth and Wisdom” la New York. Ea si Karl Lagerfeld au fost foarte criticati pentru acest model care, conform presei americane “incurajeaza violenta”. Dupa parerea mea, tocurile stiletto pot fi si mai ucigase ca aceste arme dragute dar inofensive, asa ca le pot admira de dragul artei dar nu le-as purta niciodata.





In schimb ador cizmele X-tra lungi, cu siret, foarte sexy, pe care le-a purtat in concerte si petru promovarea albumului Hard Candy.







Chiar daca nu stie care este diferenta intre rromi si romani, chiar daca poarta cruci pe posete dupa ce cu ani in urma a fost blamata cu asprime de Vatican pentru folosirea simbolului crucii in videoclipurile sale pline de erotism, chiar daca are 52 de ani si isi imparte viata cu un tinerel de 23 pe nume Jesus, chiar daca la varsta ei apare extrem de dezbracata si cracanata in campanii publicitare precum cea pentru Luis Vuitton, Madonna este si va ramane pentru mult timp de acum incolo Regina muzicii pop. Si pentru ca noi, aici, judecam oamenii doar dupa pantofi, Regina a facut mereu cele mai potrivite si stralucitoare alegeri, asa cum i se cuvine unei adevarate doamne pe tron.


In pas de dans nebun la Sunwaves



































Daca ne-am vazut la Sunwaves ma bucur enorm ca nu ati pierdut cea mai tare distractie din aceasta vara! Iar daca nu, iata un mic preview al preafericitilor purtatori de conversi, cizmulite de vara, sandale usoare si espadrile de la fata locului. Din pacate nu am reusit sa surprind tot ce mi-a placut, dar asta doar din cauza ca lumea nu a stat o clipa pe loc.

Le Carrosse Noir si luptatorii frumusetii



Christian Louboutin a lansat in aceasta primavara o serie video alcatuita din 7 episoade a cate 3-6 minute fiecare, cu numele “Le carrose noir”(Caleasca neagra). Filmele au ca personaje principale pe Loubi’s Angels (dupa cunoscutul serial american), 3 tinere charismatice, care parcurg un drum plin de peripetii, dans, culoare si voie buna. Destinatia lor este Festivalul de Film de la Cannes, unde il insotesc pe Loubotin pe covorul rosu si danseaza intr-un decor ce aminteste de circurile nebunesti din parcurile de distractii. Le Carrosse Noir este masina in care cele 3 fete calatoresc si nu este altceva decat o camioneta ce ascunde cele mai mari comori: zeci de perechi minunate de Louboutini. Aceasta idee i-a venit creatorului cu cativa ani in urma, cand lua masa cu sotia unui actor, la Cannes. Aceasta nu avea de unde sa faca rost de o pereche de pantofi Loubotin, si cum creatorul nu umbla cu cutiile de pantofi la el, si nici nu existau magazine care sa vanda pantofii sai acolo, si-a inchipuit o metoda foarte haioasa si originala de a pune la dispozitia doamnelor pantofii Louboutin: o camioneta de inghetata in fata hotelului Du Cap, care in loc de inghetata sa vanda deliciosi Louboutini. Ideea atat de ingenioasa a fost transformata in film cu ajutorul regizorului Benoit Tetelin. Cele 3 actrite, Caroline Cottier(Jessyca), Marie-Astrid Jamois (Claudine) si Tatiana Seguin (Josephine), poarta Christian Louboutin si haine creatia Roland Mouret si Martin Grant.

Ascunse sub costume de circ si puse in situatii comice ii veti mai recunoste si pe: Dita Von Teese, Mika, Arielle Domasle, Elisa Sednaoui si printesa Olga a Greciei. Christian Louboutin are si el o scurta aparitie, dar recunoaste ca este prea timid pentru a sta in fata camerelor.

Vizionare placuta si astept impresiile voastre!