Men mEn meN

Not just another night out! De ce? Pentru ca de data asta am urmarit picioarele barbatilor. A fost o misiune destul de dificila prin inghesuiala de la Gaia. Dar nu numai inghesuiala a facut lucrurile dificile, ci si faptul ca … nu prea am avut ce sa pozez.

Lanvin, the most stylish guy at Gaia last night!




Am fost foarte dezamagita aseara. Stiu de mult ca barbatii din Romania au foarte putin habar despre cum sa se incalte, dar in Gaia se presupune ca vin unii dintre cei mai stylish si priceputi in ale modei barbati din Bucuresti. Deci unde erau ei aseara? Stiu ca a fost meci si erau poate obositi si cam suparati, dar chiar asa, mai baieti?
Ce ma asteptam sa vad?
1. Botine din piele intoarsa – am vazut cateva, dar nu am apucat sa le pozez pentru ca se zbantuiau prea tare
2. Mocasini din piele, de preferat maro
3. All Stars, care erau din plin, dar putini stiu sa-i poarte frumos
4. Ghete din piele, cu varful lung si cu botul rotund
5. Orice alt model de pantof, frumos, curat, ingrijit si perfect potrivit cu tinuta

Ce am vazut?
1. Bocanci uzati, maybe SH, dar deloc potriviti cu tinuta
2. Mocasini din piele lacuita Louis Vuitton asortati la o freza geluita
3. All Stars, erau un fel de colacul de salvare pentru orice tinuta
4. Ghetele lui tataie, sorry guys, you made me say it!
5. Nimic altceva care sa imi trezeasca vreo senzatie placuta

Pantofii Saptamanii

Miercuri, 22 septembrie, la ora 19:00, undeva în spatele magazinului Cocor, pe strada Bărăţiei, Pixie Shoes a inaugurat primul său showroom. Cu această ocazie a lansat şi Equinox colecţia toamnă – iarnă 2010/2011.
Pixie Shoes este un brand tânăr, la început de drum, format din Eva Strat şi Sânziana Năstase. Creatoarele şi-au propus să ofere publicului feminin pantofi din materiale de calitate, pe calapoade comode, în culori îndrăzneţe şi modele simple, dar de efect. Cele care nu au timp sa ajunga la magazin, pot comanda pantofiorii in continuare de pe site-ul Pixie Shoes.
Eu am ales “Brogues” pentru comoditate, stil si cele doua culori imbinate: gri cu roz pal. Love them!

Sequins. Do you have it in you?

Paietele te fac sa te simti ca o vedeta. Poate din cauza ca refleta lumina si iti dau senzatia de “all lights on you”. Tocmai din cauza asta nu oricine le poate purta, pentru ca nu oricine face fata presiunii de a fi in centrul atentiei. Ca sa porti paiete trebuie sa indeplinesti una dintre urmatoarele conditii: esti extraordinar de sigura pe tine si te simti perfect in centrul atentiei, sau, varianta a doua, mai nefericita, esti extraordinar de nesigura pe tine si nu stii cum altfel ai putea sa atragi atentia pe care ti-o doresti atat de mult.

Paietele sunt acea vedeta despre care se va vorbi cu siguranta. Daca se va spune ceva de bine sau ceva de rau, asta sta numai in talentul tau de a le purta.

Acestea fiind spuse, introducem: vedetele serii: S E Q U I N S

Niciodata nu am fost un fan al ghetelor Dr. Martens, dar daca Cenusareasa ar fi purtat astea la bal tot ar fi ajuns printesa, ba chiar una foarte stylish.

botine Gucci






balerini Juicy Couture


Peep-toes Harumi Muto


botine Miu Miu


cizme Roberto Cavalli

Pantofii Saptamanii

Chanel


In aceasta seara merg la teatru, si cu gandul la asta, Chanel mi s-a parut cea mai potrivita alegere pentru articolul “Pantofii saptamanii”. Temperatura a revenit usor la ceea ce se numeste toamna blanda, asa ca aceasta pereche din colectia primavara vara 2010 merge de minune. Eleganta si delicatetea lor sfideaza impopotonarea vremurilor din care sunt inspirati. Cu toate astea, printesele, si printii de-o potriva, ce dansau la balurile frantuzesti i-ar fi adorat. Voulez-vous Chanel avec moi?

This autumn sOcks

Mai tineti minte cand spuneam sa puneti sandalele de-o parte?
Ei bine, pentru partea asta era vorba; partea in care le punem peste o pereche, sau chiar doua, de sosete. Subtiri, groase, colorate, transparente, orice este permis, atata timp cat se potriveste cu tinuta. Colectiile de toamna care au incurajat cel mai bine acest trend sunt, dupa mine,
pe locul I: Prada:


Ciorapii grosi, tricotati, sunt foarte caldurosi, si desi ne amintesc putin de bunica, ne permit sa ne purtam si in sezonul rece sandalele preferate. Mai mult, aduc o nota de eleganta englezeasca tinutei noastre.

Locul al II-lea: Marni:

Ce vedem noi aici par a fi doua perechi de ciorap subtire suprapuse. Perfect, e mai cald asa. Si astfel de sosete gasim oriunde si la preturi foarte mici. Din pacate de aceasta idee nu se pot bucura decat fetele cu picioarele foarte lungi. Pentru celelalte, asa ceva ar fi foarte dezavantajos, deci, nu recomand experimente de acest gen.

Pe locul al III-lea: Thakoon:


Un singur cuvant pentru aceasta colectie: minunata! Cand vad ciorapii grosi albi asortati la botinele impecabile cu blanita pe glezna imi sta inima in loc. Acestea imi amintesc de costumele traditionale si de pasul apasat si plin de incredere si mandrie al fetelor de odinioara. Incurajeaza atitudinea de “mi-s mandra-n sat” si au personalitate. Ma declar un mare fan!
Atentie cu ciorapii albi, sunt greu de asortat si incarca foarte tare tinuta!

Din colectiile de toamna 2010 am ales si perechea de ciorapi preferata. Cum poate va asteptati, e eleganta. Dar in plus e dulce, cu volane copilaroase si dintr-un material ce se muleaza perfect si incalzeste piciorusele noastre incercate de frigul toamnei. Unde am gasit-o? La Christian Dior, of course.

Molecule F












Sambata seara am avut ocazia sa admir colectiile de toamna iarna 2010/11 ale designerilor romani adunati sub umbrela prietenoasa Molecule F. Ana Alexe, Andreea Badala, Andra Clitan, Cristian Samfira, Fe[male], Silvia Serban, Lady Magpie si Maria Filipescu sunt doar cateva din numele care au fost prezente la shop&lounge party-ul de pe Margaritarelor 7. Cel mai mult m-au incantat pantalonii scurti si camasile din matase fina ale Anei Alexe. Printurile superbe si croiala delicata au ramas in gandul meu pentru mult timp dupa vizita. Pentru voi am un preview scurt cu sandale cu sfoara Ana Alexe, botine decupate Mihaela Glavan, dar si botine de toamna cu detalii de pluta si pantofi barbatesti numai din pluta, foarte originali, Andra Clitan.

Pantofii Saptamanii


Oricat am incercat sa ma feresc sa spun asta, a venit toamna. Si cum primul loc in care simtim frigul este la picioare este clar ca trebuie sa punem sandalele de-o parte. In fiecare toamna, primii pantofi inchisi pe care ii port imi ranesc picioarele ingrozitor. De-asta m-am gandit ca toamna aceasta trebuie sa incepem sezonul cu ceva confortabil si delicat pentru picior. Varianta cea mai potrivita mi s-a parut Chloe, cu pantofii din piele intoarsa, talpa ortopedica foarte comoda si o combinatie perfecta intre alb si maro deschis.